Lessen

Lessen

Onze ruiters en amazones krijgen 1 uur les per week op vaste tijden. Spelenderwijs leren we de kinderen vertrouwd te worden met de dieren. Ook volwassenen kunnen beperkt bij ons terecht.

Omdat we zuinig op onze pony’s zijn hanteren we een maximum gewicht van 75 kg.

De minimum leeftijd van startende kinderen is 7 jaar oud.

Verzuimde lessen moeten worden doorbetaald; verzuimde lessen kunnen ingehaald worden in de zelfde maand, echter alleen indien er plekken vrij zijn.

Er zijn verschillende niveau’s; de instructie bepaalt op welk niveau je wordt ingedeeld en wanneer je kunt doorstromen naar een volgend niveau. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

De zomervakantie duurt 4 weken. Er wordt geen les gegeven; de pony’s genieten dan van hun welverdiende vakantie. Deze periode hoeft niet doorbetaald te worden.

Daarnaast kunnen bestaande leden incidenteel een les bij een andere groep mee draaien (als daar plek is). Dit dient vooraf met de instructie van de andere groep afgestemd te worden.

Ook is het mogelijk om een privéles te nemen van één van onze instructies. Dit is alleen mogelijk bij bestaande leden. Je krijgt dan 60 minuten intensief les. Tijdens een privéles wordt geen springles gegeven. Informatie?

Schuiven naar boven