Teamwerk

Wist je dat op Manege Het Blauw Gele Vendel aan de Hoogseweg in Pijnacker elke dag gepassioneerde cliënten van Teamwerk Zorg hier als onderdeel van hun dagbesteding werken?

Te midden van de prachtige omgeving verzorgen zij met liefde en toewijding de manegepony’s. Van het vrij laten rondlopen in de paddock tot het genieten van het groene landschap in de lente en zomer. Ze houden de stallen schoon, strooien vers stro, brengen de pony’s weer naar binnen en verwennen ze op tijd met een smakelijke middagmaaltijd. En dit alles onder begeleiding van Dominique van den Bogaerdt, een begeleider van Teamwerk Zorg.

’s Middags schakelen ze over naar andere taken zoals het voorbereiden van voer, harnachement verzorgen en het onderhouden van de hele accommodatie. En natuurlijk wordt er tijd gemaakt voor een gezellige en een heerlijke lunch in het ruime clubhuis!

Ben jij ook op zoek naar een leuke dagbesteding tussen de paarden en wordt je hier enthousiast van? Neem dan een kijkje op de website van Teamwerk Zorg via: https://teamwerkzorg.nl/ of neem contact op via: 079 303 3080

We hopen je snel te zien op de manege!

Schuiven naar boven